Till startsidan
xHär hittar du gårdsbutiker i Sverige.

Kontakta husbilskatalogen
Gårdsbutiker Sverige.

 


Gårdsbutiker i Sverige
Sök ställplatser, rastplatser, med tömmning,gasolbutiker m,m i menyn
Hitta koordinater på Google maps Svenska webbkameror Sök gårdsbutiker Sök gasolbutik Sök ställplatser på golfklubbar Rastplatser med tömmningsstation Resetips Quick Stop ställplatser på campingplats Utvalda och bedömda ställplatser i Sverige
Populärt med gårdsbutiker

Det blir allt vanligare att bönder startar sina egna gårdsbutiker. Dessutom blir det vanligare att de producerar och förädlar sina egna produkter.
Vi har sammanställt länkar till sidor där du hittar gårdsbutiker över hela landet.
Vingårdar i Sverige
Svenska viner är viner framställda i Sverige. En korrekt användning av begreppet innebär att vinet är framställt av vindruvor som är odlade i Sverige, på någon av de svenska vingårdar som finns. Vissa av dessa vingårdar är försöksodlingar, medan andra är kommersiella producenter, och antalet ökar. Kommersiella vingårdar finns bland annat på Gotland och Öland. Den största koncentrationen av vinproducenter finns i Skåne, cirka 30-40 stycken.
Källa:Wikipedia

Bondens egen Marknad

Detta är ingen vanlig torghandel då det bara är bönderna som själva har
producerat sina produkter som får vara med och många av varorna finner
du endast på Bondens egen Marknad.

Ekogårdar

Här hittar du ekologiska gårdar med egna hemsidor från Skåne i söder till Luleå i norr.

Klimatsmarta gårdsbutiker

Ett trevligt och klimatsmart sätt att handla mat är att besöka sin lokala gårdsbutik. Där kan man verkligen få insyn i hur maten man äter är producerad. Alla gårdsbutiker som vi publicerar här erbjuder det absolut bästa ur miljösynpunkt, nämligen ekologiskt och närodlat.

Gårdsbutiker i Skåne

Skåne har massor med mysiga gårdsbutiker med allt från ägg och potatis till hemlagade delikatesser. Vi har på denna sajt samlat ihop över 100 gårdsbutiker som säljer egenproducerad och/eller lokalproducerad mat och andra näraliggande produkter.

Gårdsbutiker på Gotland

Närproducerat, ekologiskt, Gotlandsproducerat...

Gårdsbutiksguiden

I Gårdsbutiksguiden hittar du gårdsbutiker med försäljning av nyskördade och hemlagade KRAV-godkända produkter direkt från gården. Sök efter butiker i det län du ska semestra i och ta med dig listan ut i sommarsverige!


mat&smak

Vill du ha mat framställd med äkta stolthet och bra råvaror? Upptäck gårdsbutiker, lokala mejerier, bagerier, choklad-tillverkare och andra producenter som finns i din närhet. Här längst till vänster, på Sök & Finn, hittar du över 600 producenter från Sveriges alla hörn

Regionalmat.se

Har du svårt att hitta din närmaste gårdsbutik? Vill du veta var du kan köpa närproducerade ägg? Vill du som lantbrukare komma i kontakt med ett regionalt matnätverk? Här hittar du alla svaren.

Svensk lantmat

Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige. I Svensk Lantmat finner Du en mångfald av producenter, verksamheter och råvaror. T ex gårdsbutiker, caféer, restauranger, självplock, internetbutiker, producenter som säljer till återförsäljare.

Gårdsmejerier

Här hittar du gårdsmejerier.

Svenska vinodlare

sponsade länkar
Till spotify


Till spotify

 

Campingportaler

Resetips

Trafik

Väder
top
Husbilskatalogen


  • om husbilskatalogen
  • kontakt
  • annonser

  •  

    copyright 2010 © husbilskatalogen.se// powered by byggweb™|