husbilskatalogen.se

Trafikskolor Stockholm City

På den här sidan hittar du information om och tips på trafikskolor i Stockholm city. Det är med andra ord trafikskolor som har sina kontor centralt belägna i Stockholms innerstad. Företagen presenteras med kontaktuppgifter och öppettider. Du får även diverse information om företagen, vad de är bra på och vilka fördelar det kan innebära att ta körkort hos just dem.

Rekommenderade trafikskolor i Stockholm City

Hammarby Sjöstad

 

My Driving Academy – Hammarby Sjöstad

 Fogels Nya Trafikskola

 

 Yda Trafikskola

 

 Trafikskola Hammarby Sjöstad

Bra trafikskola i Stockholm City

Trafikskola vid Odenplan

Om företaget

My Driving Academy är en av de mest omtyckta trafikskolorna i Stockholm. Kontor har de på flera ställen i Stockholm varav en trafikskola i Hammarby Sjöstad. De har bedrivit sin verksamhet under lång tid och har sedan de startade hjälpt tiotusentals elever till körkort. Om du letar efter trafikskola i Hammarby Sjöstad är de säkerligen en bra kandidat för din körkortsutbildning. De kan hjälpa dig att ta körkort för bland annat bil och MC och skräddarsyr utan problem i utbildningen så att den stämmer överens med dina önskemål. Teoriutbildningen drivs till stora delar digitalt via en smart och lättförståelig mobilapp som My Driving Academy har utvecklat på egen hand. 

 

Mycket omtyckta av tidigare elever

Stort utbud av kurser

Flexibla – skräddarsy din körkortsutbildning så den passar dina förutsättningar.

 

Fogels Nya Trafikskola är en trafikskola som har kompetens inom Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. I och med detta har de lagt särskild möda på att utveckla sin pedagogik och bilpark. De har tillgång till bilar för övningskörning med handikappanpassning. Detta innebär också att de erbjuder mycket stora möjligheter till att skräddarsy deras kurser så att de passar dina specifika behov. Målsättningen är alltid att det inte ska behöva ta längre tid än nödvändigt för någon att få körkort. De erbjuder körkortsutbildningar för personbil, släp, moped och motorcykel. I och med deras kompetens och välutvecklade pedagogik är de ett utmärkt val för den som kanske har försökt att ta körkort tidigare men inte lyckats med detta. 

 

Utmärkt trafikskola för att ta körkort om du har en funktionsnedsättning

Handikapp-anpassade bilar, samarbetar med Permobil

  

Yda.se Trafikskola erbjuder en uppsättning olika kurspaket för körkort samt provlektioner. Det är en väletablerad trafikskola som till viss del specialiserat sig på internationella körskolestudenter. Förutom detta är det också värt att nämna att de lägger stor vikt vid djupinlärning. I den andan har företaget utvecklat en webbkurs vars syfte är att fördjupa det som eleven lärt sig under körlektionerna. Ambitionen är att individens väg mot körkort ska gå så smärtfritt och smidigt som möjligt. Företagets statistik så långt är att 80% av deras elever lyckats ta körkort på första försöket. Målsättningen är hur som helst att utbilda trygga förare som hjälper till att bidra till trafiksäkerheten på Stockholms och landets vägar.

Egenutvecklad webbkurs för djupinlärning

Internationella studenter som vill ta körkort välkomna

Ett flertal olika anpassade körkortspaket

 Adress och kontaktuppgifter

My Driving Academy Hammarby Sjöstad

Hammarby Fabriksväg 23, 120 30 Stockholm

Telefon: 010-20 70 775

E-post: [email protected]

 

Fogels Nya Trafikskola

Rehnsgatan 19

113 57 Stockholm 

Telefon: 08-673 12 00

E-post: [email protected]

 

Yda.se Trafikskola

Upplandsgatan 54 

113 28 Stockholm

Telefon: 070 722 30 77

E-post: [email protected]

 

Öppettider

Måndag-Torsdag: 8:00-17:00

Fredag: 8:00-16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Mån-Tor: 09.00-18.00

Fredagar: 09.00-14.00

Lunch: 12.30-13.30

 

Måndag – Fredag 10:00 – 17:00

Lördag – Söndag Stängt

 Läs mer
Läs mer
Läs mer

Kungsholmen

 

My Driving Academy – Kungsholmen

Sankt Görans Trafikskola

Västermalms Trafikskola

 

 Trafikskola Kungsholmen

Hemtrevlig körskola på Kungsholmen 

Uppskattad körskola på Kungsholmen 

Om företaget

Har du önskemål om att gå i trafikskolaKungsholmen? My Driving Academy har kontor på ett antal platser i och runt Stockholm, bland annat på Kungsholmen. Företaget är ett av de största inom just körkort och har hjälpt mängder av elever att ta körkort på Kungsholmen. Deras verksamhet omfattar teorikurser, B-körkort, introduktions- och handledarutbildningar och mycket annat. För teoridelen har de utvecklat en egen mobilapp som de kallar för My Driving Academy Online, den finns tillgänglig för iPhone och Android. Det är en app som gör det enklare att lära sig de teoretiska delarna. Bland de mest uppskattade delarna i appen finns ett teoriprov med 1000 frågor. Om du klarar 900 av dem beräknas chansen att du ska klara det riktiga teoriprovet till 90 procent. My Driving Academy erbjuder provlektioner från priser som startar på några hundralappar. 

Ett stort urval av prisvärda kurser

Har fått mycket fint omdöme av tidigare elever

Sankt Görans Trafikskola har som målsättning att hjälpa sina elever att ta B-körkort så billigt, snabbt och effektivt som går. Hos Sankt Görans kan du läsa bland annat riskettan, intensivutbildning, handledarutbildning, teori och körlektioner. Själva den praktiska körutbildningen sker i lugna områden där du inte behöver tampas med så mycket annan trafik. När du känner dig säkrare som förare ökas svårighetsgraden, men alltid i ett tempo du själv känner dig bekväm med. Detta lägger Sankt Görans Trafikskola stor vikt vid. Tanken är att skapa en stabil grund för dig som förare att stå på, med säkerhet i grundkunskaperna blir du en bättre bilförare samtidigt som din väg mot ett eget körkort i slutändan blir kortare. 

Lägg upp din utbildningstakt med kör- och teorilektioner som du själv vill

Körskola med avspänd och hemtrevlig atmosfärVästermalms Trafikskola är en omtyckt körskola beläget mitt på Kungsholmen. De ger utbildningar för B-körkort för bilar med både automat- och manuell växellåda. De erbjuder intensivkurser, teorikurser, introduktions- och handledarkurser. Deras kurser går att delbetala via Wasa Kredit. Under de år som Västermalms Trafikskola varit verksamma har de lyckats bli väldigt uppskattade. Ett stort antal av de elever som väljer att ta körkort hos dem kommer dit på bas av rekommendationer från tidigare elever. Förutom tidigare nämnda kurser finns möjligheten att för några hundralappar få en testlektion.

Flexibla körkortsutbildningar som du lägger upp tillsammans med din lärare

Har kom-igång-kurser för dig som redan har körkort men inte kört på länge

Delbetala din körkortsutbildning

Adress och kontaktuppgifter

My Driving Academy – Kungsholmen

Rålambsvägen 17 c/o Helio

112 59 Stockholm

Telefon: 010-20 70 775

E-post: [email protected]

S:t Görans Trafikskola AB

Lindhagensplan 45 

112 43 Stockholm

Telefon: 08-618 48 00

Epost: [email protected]

Västermalms Trafikskola 

Arbetargatan 22

112 45 Stockholm

Telefon: 08-25 00 29/08-652 56 06

E-post: [email protected]

Öppettider

Måndag-Torsdag: 8:00-17:00

Fredag: 8:00-16:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Mån-tors: 12:30–17:30

Fre-sön: stängt

Måndagar: 10.00 – 16.00

Tisdagar: 11.00 – 18.00

Torsdagar: 10.00 – 16.00

Lunchstängt må – to 13.15 -14.00

Onsdagar och fredagar stängt.

 Läs merLäs merLäs mer

Globen

My Driving Academy – Globen

Globens Trafikskola

 

Söderorts Körkortsakademi 

Trafikskola Globen

Centralt belägen trafikskola

Trafikskola i söderort

Om företaget

Hos My Driving Academy Globen gör du så stor del som möjligt av dina studier för körkort hemma i din egen takt. Detta tack vare en egenutvecklad mobilapp som rönt stor uppskattning hos My Driving Academys elever. Om du är på jakt efter en körskola vid Globen är My Driving Academy en mycket uppskattad sådan. Övningskörningen sker till en början i lugna områden där svårigheten trappas upp efterhand. För dig som bor i Johanneshov och i närheten av Globen är den här körskolan ett smidigt alternativ. Om du vill skaffa körkort vid Globen är det få trafikskolor som fått samma fina omdöme av de som tidigare läst på skolan.  Har utvecklat en smidig mobilapp för inlärning av teori Många prisvärda kurser där du lägger upp planeringen tillsammans med din lärare Globens Trafikskola ligger precis som namnet avslöjar inom bekvämt avstånd från Avicii Arena (tidigare Globen). Hos dem kan du läsa handledarutbildning, risk 1 och 2, intensivutbuildning, mopedutbildning, ta körlektioner och läsa till B-körkort. De hjälper dig att förnya, uppgradera eller skaffa nytt körkort. De ger individanpassade utbildningar med målsättningen att du ska bli en förare som känner dig trygg och säker i trafiken. Det är en trafikskola som fått mycket fina omdömen bland dem som tidigare studerat där. Tack vare det centrala läget och ständig fortbildning inom trafikpedagogik har de hjälpt tusentals människor till deras första körkort.  Hjälper dig att boka tid för körprov och teoriprov hos Trafikverket Flexibel undervisning där du själv får inflytande över vilken undervisningsmetod du vill ha Ett flertal olika utbildningar som passar olika plånböcker   Söderorts Körkortsakademi är en trafikskola som har som mål att bli den bästa trafikskolan i Stockholm. För att uppnå detta strävar de efter att vara nytänkande i sina utbildningsidéer, ha moderna och trivsamma lokaler samt anlita erfarna trafiklärare. Hos Söderorts Körkortsakademi är det du som elev som bestämmer hur din utbildningsplan ska se ut. Tillsammans med din lärare diskuterar ni hur du på bästa sätt ska kunna uppnå ditt mål att få ett eget körkort. Skolan erbjuder kurser för MC-körkort, intensivkurser, B-körkort, handledarkurser med mera. De är flexibla med körlektioner som ges både under dagtid, kvällstid samt på helger. Skolans motto är “ta ditt körkort med oss & ha kul på vägen”.  Bra priser för körkortsutbildningar Intensivkurser som inkluderar hela 25 körlektioner på 55 minuter st. Läroportal på nätet med obegränsade webbtester

Adress och kontaktuppgifter

My Driving Academy Globen Bildhuggarvägen 14 121 44 Johanneshov Telefon: 010-207 07 75 E-post: [email protected] Globens Trafikskola AB Gullmarsvägen 4 121 40 Johanneshov Telefon: 08-91 82 82 E-post: [email protected] Söderorts Körkortsakademi AB Kärrtorpsvägen 75, 121 55 Johanneshov Telefon: 08-390908 E-post: [email protected]

Öppettider

mån-tor: 08–17 fre: 08–16 lör-sön: Stängt Mån – Tors: 09.00-18.00  Fre: 09:00-17:00  Lunchstängt: 12:00-13:00 Mån-tors: 10:00 – 19:00 Fre: 10:00 – 15:00 Lör-sön: stängt
Läs mer Läs mer Läs mer

Trafikskolor i Stockholm -flera orter

Letar du efter en trafikskola någon annanstans än runt Globen? Det är såklart praktiskt om din körskola ligger så nära ditt hem, din skola eller arbetsplats som möjligt. Här kan du hitta sidor med bra, rekommenderade körskolor i Stockholm City, Solna, Södermalm och Östermalm. Alla körskolorna presenteras med bakgrundsinformation, vad för typ av kurser de erbjuder samt något om vad deras tidigare elever har sagt om dem.