Husbilskatalogen

Husbilsbloggar

På denna sida tipsar vi om husbilsbloggar och vad som kännetecknar de olika bloggarna. Hoppas du hittar din favorit och får inspiration till nya vägar.

Våra Husbilsresor

Denna personliga husbilsblogg bjuder på härliga vyer i både Sverige och utomlands. Läs en blandning av personliga betraktelser och användbara tips på hur husbilslivet underlättas. Som läsare lär du känna Micke (som är en riktigt fixare och med stenkoll på teknik) och Nilla (som är den som tar reda på vackra omgivningar i närheten av husbilens framfart). Ett stort plus i kanten ges för alla vältagna foton som publiceras.

För dig som…

Husbilsbloggarna (på Facebook)

På Facebook finns en grupp där över 1000 medlemmar bloggar och skriver om husbil och livet runt omkring. Här kan du både hitta nya bloggar att följa då medlemmarna länkar sina inlägg i gruppen och läsa inlägg som publiceras direkt i gruppen. Det är en privat grupp så du måste ansöka om att få gå med. Ansökan blir snabbt godkänd av administratörerna.

För dig som…

Våra Husbilsresor

Denna personliga husbilsblogg bjuder på härliga vyer i både Sverige och utomlands. Läs en blandning av personliga betraktelser och användbara tips på hur husbilslivet underlättas. Som läsare lär du känna Micke (som är en riktigt fixare och har stenkoll på allt som har med teknik att göra) och Nilla (som är den som tar reda på vackra omgivningar och sevärdheter i närheten av husbilens framfart). Ett stort plus i kanten ges för alla vältagna foton som publiceras.

För dig som…

Husbilsbloggarna (på Facebook)

På Facebook finns en grupp där snart imponerande 1000 medlemmar bloggar och skriver om husbil och livet runt omkring. Här kan du både hitta nya bloggar att följa då medlemmarna länkar sina inlägg i gruppen och läsa inlägg som publiceras direkt i gruppen. Det är en privat grupp så du måste ansöka om att få gå med.

För dig som…

Hobby on the Road

Hobby on the Road handlar om ett par som är aktiva när det gäller att besöka nya platser med husbilen. Här är det fokus på både Sverige och Europa och inläggen ackompanjeras alltid av rikligt med bilder vilket höjer läsupplevelsen. Bloggen kännetecknas av ett lättsamt och roligt språk så här är det lätt att spendera många leende minuter framför skärmen. både Sverige och utomlands.

För dig som…