husbilskatalogen.se

Ställplats Jönköping

Hem > Ställplats Jönköping

Ställplats Jönköping

Jönköping är ett geografiskt nav i Sverige. Området passar också utmärkt för ett besök då det finns många sevärdheter och smidiga ställplatser i området.

Din husbil Jönköping City

Din husbil erbjuder en bra ställplats för dig som värdesätter närhet till Jönköpings centrala delar. Du kan både gå och cykla in till stan vilket tar cirka 20 minuter. Här finns många bekvämligheter som färskvatten, tömning av gråvatten och tömning av toalettkassett. Stanna till vid en smidig ställplats med toppenläge.

För dig som…

  • Vill bo riktigt nära Jönköpings citykärna
  • Värdesätter bra servicemöjligheter

Här ligger det

Läs mer

Ställplats Bogla

På Ställplats Bogla finns det alla bekvämligheter du som husbilsägare kan efterfråga. Stället ligger dessutom fint i ett naturskönt område. Är du ute efter en lugn och behaglig ställplats med ett trevligt värdpar i Jönköpingsområdet, ja då behöver du inte leta längre. Ställplats Bogla är perfekt för dig som vill bo på en personlig ställplats.

För dig som…

  • Vill ha en lugn och personlig ställplats
  • Ställer krav på fräsch dusch och wc

Här ligger det

Läs mer

Axamo Strand & Camping

Axamo camping är en lugn campingplats som har närhet till både motionsspår och fiskemöjligheter. Här finns uppställningsplatser för husbilar men dubbelkolla med campingen att det finns plats på datumen ni vill bo där. För dig som vill bo naturnära i närheten av Jönköping men inte mitt i smeten är detta ett bra alternativ.

För dig som…

  • Gärna bor i en naturskön omgivning
  • Vill kunna laga mat (här finns det servicekök)

Här ligger det

Läs mer