husbilskatalogen.se

Ställplats Kalmar

Hem > Kalmar

Ställplats Kalmar

Kalmar förknippas först och främst med sommaren, men staden är ett populärt turistmål året om.

Kalmar - Sveriges sommarstad

Kalmar ligger i sydöstra Småland. Med 36 000 invånare är kuststaden den tredje största staden i Småland. Kalmar lever upp på sommaren och har flera år blivit utsedd till Årets Sommarstad i Sverige. Semestererbjudandet är varierat och det finns sandstränder, shopping, kultur och små butiker överallt. Det finns även många populära restauranger och kaféer.

Det kommer många turister varje år, vilket öppnar upp för flera möjligheter till sommarjobb. Kalmar är perfekt för dig som söker ett äventyr på sommaren. Ta chansen och sök ett sommarjobb i Kalmar hos Allasommarjobb.se redan idag. Flera av sommarjobben kan du söka utan CV vilket gör att ansökningarna du skickar in inte tar många minuter av din tid.

First Camp Stensö - Kalmar

Stensö är ett friluftsområde drygt två mil från centrala Kalmar. På First Camp finns det hela 260 campingtomter för bland annat husbil och husvagn. Naturen i krokarna är magiskt vacker och närheten till pulsen i Kalmar gör att Stensö passar för flera olika behov.

För dig som…

  • Vill ha tillgång till tvätt- och diskmöjligheter
  • Gärna slår er ner i närheten av en servicebutik
  • Har med hunden på semestern, det finns hundbadplats
  • Vill lyxa till det på campingens välrenommerade restaurang

Här ligger det

Läs mer

Svinö naturresevat

Svinö är ett naturreservat som du hittar vid Ölandsbrons vänstra brofäste. Svinö är populärt bland både turister och hos invånarna i Kalmar som gärna motionerar i området. Här finns en ställplats för husbilar, med gångavstånd till badplatser. Du får inte vara för ljudkänslig om du bor här då bilarna på Ölandsbron bidrar till ett brummande ljud. Servicestation med vatten- och latrintömning finns liksom handikapptoalett.

För dig som…

  • Vill ha närhet till badplatser och sandstrand
  • Är intresserad av historia (historiska lämningar i närheten)
  • Gillar att spana på ett rikt fågelliv

Här ligger det

Läs mer

Kalmar Gästhamn

Vid Ölandskajen (Kalmar Turistcenter) finns det ställplatser för husbilar. Här kan du njuta av allt du behöver när du är på resa. Utnyttja dusch, wc, bastu, sopstation och tvättmöjligheter. Betalning sker på Turistbyrån snett över gatan. Ett smidigt val för dig som vill upptäcka Kalmar.

För dig som…

  • Vill fräscha upp dig med en dusch
  • Behöver fylla på färskvatten
  • Vill få reskläderna tvättade

Här ligger det

Läs mer

Fler ställplatser i Kalmar

Du kan också kolla in Vita Sands ställplatser och
Kalmar Campings ställplatser.