husbilskatalogen.se

Ställplatser Skåne

Hem > Ställplatser Skåne

Ställplatser Skåne

Persköps ställplats

Persköps ställplats är en favorit hos de svenska husbilsägarna vilket märks i alla positiva recensioner på nätet och återkommande besökare. Ställplatsen ligger vackert belägen inne i en skog vid en fin tjärn.

Här finns ett servicehus som hålls efter ordentligt där du kan låna både dusch och wc. Boka i tid då denna ställplats är väldigt populär, framförallt under vår- och sommarmånaderna.

För dig som…

  • Vill bo väldigt naturnära
  • Värdesätter en välordnad ställplats med trevliga ägare

Här ligger det

Läs mer

Ställplats Kåseberga

Ställplats Kåseberga har gångavstånd till mytomspunna Ales stenar och de välrenommerade restauranger som ligger i anslutning till havet i området. Det finns 18 st elplatser och det är först till kvarn som gäller.

Föreningen IF Ale driver ställplatsen som har dusch och wc. Upptäck de fina stigarna utmed havet och njut av en välfungerande ställplats. För dig som gärna äter något på kvällen finns det bra alternativ i närområdet.

För dig som…

  • Gärna går på promenader längs med havet
  • Ska besöka Ales stenar eller är på Österlen-semester

Här ligger det

Läs mer

Föreningshamnen i Skälderviken

Slår du dig ner vid denna ställplats befinner du dig nära trevliga promenadstråk längs med havet och du har desutom en fin utsikt över hamnen. Platserna är på grus och det finns gott om utrymme.

Stället kännetecknas av lugn och ro, vissa besökare upplever dock ett litet ”bakgrundsbrus” från tågen i närheten. Här finns det både wc, dusch och tömningsmöjligheter.

För dig som…

  • Vill ha närhet till havet
  • Värdesätter en fin utsikt

Här ligger det

Läs mer